FordStore Beckers

Minibusverhuur bij FordStore Beckers

Trekt u er binnenkort met vrienden op uit? Gaat u met de familie een uitstapje doen? Of organiseert uw baas een teambuilding activiteit? Wat voor leuks u ook op de planning heeft staan, met een minibus heeft u al plezier nog voor u op de bestemming bent aangekomen. Een minibusje is véél gezelliger dan reizen met aparte wagens. Kies voor minibusverhuur – comfort troef!

 

Minibusverhuur: dé oplossing voor een groepsuitstap

Een weekendje weg met de familie? Naar een zomerfestival met de vrienden? Of met de fanclub naar een voetbalmatch? Alle activiteiten worden nóg leuker wanneer ze in een minibusje beginnen. Met minibusverhuur spaart u uw portefeuille én het milieu, want u verspilt geen benzine met 2 of 3 auto’s. En met wat muziek is het volle bak sfeer vanaf minuut één! Bij FordStore Beckers kan u een minibusje huren voor 8 of 9 personen. Onze 5 minibussen beschikken allemaal over een trekhaak. Nog een aanhangwagen bevestigen is dus perfect mogelijk! Plaats genoeg om alle bagage mee te nemen! Wist u al dat u onze minibussen kunt huren voor een halve dag, maar ook voor 4 volledige weken? Handig voor een daguitstap, maar ook gewoon voor een volledige vakantie.

 

Troeven van minibusverhuur

Feit: met een minibus begint de vakantie al voordat u vertrokken bent. Of het nu is voor een vrijgezellenfeest of een short break met enkele vrienden: met minibusverhuur is iedereen geholpen. Plek zat voor passagiers én bagage. Onze minibussen zijn voorzien van airco, GPS, cruise control, radio en tal van andere accessoires die uw trip aangenaam doen verlopen. Onze winterbanden zijn trouwens in de prijs inbegrepen, dus u kan de minibus ook gebruiken om te gaan skiën in de Alpen. Tip: wees er snel bij, want minibusverhuur wordt steeds populairder

 

Regel vandaag nog uw minibusverhuur!

Is uw uitstap al geboekt? Regel dan vandaag nog het bijhorende minibusverhuur. Hoe? Gewoon de telefoon opnemen en ons opbellen en online reserveren kan natuurlijk ook! Hou er wel rekening mee dat een telefonische reservatie maar 8 dagen geldig is. De reservatie wordt pas bindend zodra het bedrag betaald is. Onze minibussen zijn vaak verhuurd, dus tijdig reserveren is de boodschap. Wilt u meer informatie of zijn er nog vragen over ons minibusverhuur? Neem contact met ons op!

Nieuws
Minibusverhuur minibussen minibus minibusje FordStore
Blijf op de hoogte van het nieuws over Ford en FordStore Beckers in Bilzen en Lanaken
Promoties
Minibusverhuur minibussen minibus minibusje FordStore
Naast de aanbiedingen van Ford hebben we ook onze eigen aanbiedingen bij FordStore Beckers in Bilzen en Lanaken
FordStore beckers
Maastrichterstraat 212, 3740 BILZEN
Filiaal lanaken
Steenweg 18, 3621 LANAKEN