FordStore Beckers

De pure luxe van Ford Vignale

Maak kennis met Ford Vignale. What’s in a name? Dit model staat voor luxe. Het is de naam die wij gebruiken voor onze meest hoogwaardige auto’s. Maar wat heeft zo’n Ford Vignale dan meer te bieden dan een ander Ford model? Efficiëntie, stijl en een perfecte afwerking.

 

Wat is Ford Vignale?

Meer luxe en een nóg betere service: dat is de Ford Vignale in een dop. De Vignale modellen zijn beschikbaar in exclusieve kleuren, hebben een luxueus lederen interieur en zijn uitgerust met de allernieuwste technologie. En we kunnen de opties van uw Ford Vignale helemaal afstemmen op uw wensen. Een unieke auto verzekerd! Doe daarbij een persoonlijke service om u tegen te zeggen en u snapt meteen waarom de Vignale modellen steeds populairder worden. Gedaan met zelf naar de garage te rijden om een onderhoudsbeurt uit te laten voeren: wij komen de auto bij u thuis halen En brengen hem, gerepareerd én gepoetst, weer terug. Wist u trouwens dat de eerste Ford Vignale een Ford Mondeo was? Ondertussen hebben ook de Ford S-Max, de Ford Edge, Ford Fiesta, en de Ford Kuga een Vignale-uitvoering. En de naam? Die komt van Vignale Carrozzeria, een Italiaans merk met prachtige wagens.

 

Ford Vignale: de modellen

Ford Vignale is een exclusieve uitvoering van 5 modellen: Ford Mondeo, Ford S-Max, Ford Edge, Ford Kuga en sinds kort de Ford Fiesta. Wat u mag verwachten? Het toppunt van luxe. Door de opvallende, ultramoderne vormgeving en styling, zowel buiten als binnen, zal u menig hoofd doen omdraaien wanneer u met uw Ford door de straten rijdt. Ondertussen zorgt de technologie aan de binnenkant van de wagen ervoor dat u volledig ontspannen op uw bestemming geraakt. Combineer deze luxe met buitengewone efficiëntie en u wordt meteen over de streep getrokken om te investeren in één van deze modellen. Rijden met de wagen wordt dus nog leuker met Ford Vignale!

 

Uw Ford Vignale wacht op u bij FordStore Beckers

Kan een wagen met zetelverwarming en massagezetels u wel bekoren? Wilt u een auto met de nieuwste technologische snufjes? Kom dan de Ford Vignale modellen ontdekken in onze toonzaal. Neem plaats achter het handmatig afgewerkte lederen stuurwiel, maak een gratis proefrit en ervaar het rijplezier van een Ford Vignale. Heeft u nog vragen? Of wenst u meer informatie? Neem dan contact op met FordStore Beckers via 089/41.33.61

Nieuws
Ford Vignale Ford Vignale auto wagen
Blijf op de hoogte van het nieuws over Ford en FordStore Beckers in Bilzen en Lanaken
Promoties
Ford Vignale Ford Vignale auto wagen
Naast de aanbiedingen van Ford hebben we ook onze eigen aanbiedingen bij FordStore Beckers in Bilzen en Lanaken
FordStore beckers
Maastrichterstraat 212, 3740 BILZEN
Filiaal lanaken
Steenweg 18, 3621 LANAKEN