FordStore Beckers

Ford S-Max: de belichaming van stijl

Rijplezier verzekerd wanneer u achter het stuur van de Ford S-Max kruipt. Meer zelfs: u zal niet meer uit de wagen te krijgen zijn. Zelfs ’s avonds niet, want het panoramische dak laat u van de sterrenhemel genieten. Van een win-win situatie gesproken!

 

De unieke rijervaring van de Ford S-Max

Is rijden een plezier voor u? Dat zal met de Ford S-Max alleen maar verbeteren. Door tal van geavanceerde technologieën helpt het voertuig u bij elke beweging die u maakt. Heeft u die ene wagen in uw blinde hoek niet gezien? Geen probleem. De Ford S-Max wel. Zelfs bij het parkeren ervaart u geen koud zweet meer. Door de parkeersensoren of de Active Park Assist staat u binnen de kortste keren op uw plek. Maar ook uw passagiers zullen u elke keer complimentjes geven over uw o-zo-comfortabele auto. Zeker wanneer ze vooraan in de wagen mogen zitten, want de zetels vooraan zijn uitgerust met massagekussens. De stoelen bieden dus niet alleen de steun die u nodig heeft tijdens het autorijden, maar ze masseren u ook. Conclusie: de Ford S-Max is een auto waarmee u gegarandeerd de wereld wil verkennen.

 

Ford S-Max: de aanwinst voor uw gezin

Gelukkig zijn de dagen dat u moest kiezen tussen vermogen en zuinigheid volledig achter ons. De Ford S-Max combineert een ingenieus ontwerp met innovatieve technologieën. Twee Ford benzinemotoren garanderen uitstekende prestaties en een laag verbruik dankzij hun directe brandstofinjectie en een uitlaatgasturbo. Kies tussen de 1.5-liter Ford EcoBoost benzinemotor met 160 pk aan vermogen en de 2.0-liter met 240 pk. Liever diesel? Dat kan! De 2.0-liter TDCi heeft vier vermogensopties: 120 pk, 150 pk, 180 pk, en zelfs 210 pk. Keuze genoeg! Bovendien behoren zowel een manuele en automatische versnellingsbak tot de mogelijkheden. Net zoals alle andere Ford-modellen heeft de Ford S-Max een uitgebreid pakket aan ingebouwde veiligheidsmaatregelen om u en uw passagiers zo goed mogelijk te beschermen.

 

FordStore Beckers: dé plaats voor uw nieuwe Ford S-Max

Compact en gestroomlijnd, maar toch erg ruim. Zowel in de originele versie, de ST-line, en de Vignale uitvoering te verkrijgen. Dat is de Ford S-Max! En u heeft ook nog eens de keuze tussen 5 of 7 plaatsen. Kom de S-Max ontdekken bij FordStore Beckers. Wilt u graag een proefrit maken? Of wilt u nog meer informatie over deze zeer praktische gezinswagen? Aarzel dan niet om ons te contacteren of langs te komen in onze showrooms in Bilzen en Lanaken.

Nieuws
Ford S-Max S-Max Ford nieuwe Ford S-Max wagen
Blijf op de hoogte van het nieuws over Ford en FordStore Beckers in Bilzen en Lanaken
Promoties
Ford S-Max S-Max Ford nieuwe Ford S-Max wagen
Naast de aanbiedingen van Ford hebben we ook onze eigen aanbiedingen bij FordStore Beckers in Bilzen en Lanaken
FordStore beckers
Maastrichterstraat 212, 3740 BILZEN
Filiaal lanaken
Steenweg 18, 3621 LANAKEN