FordStore Beckers

Het werkpaard: de Ford Ranger

Combineer een hardwerkende pick-up met een lange lijst van vernuftige technologieën en wat krijgt u? De Ford Ranger, natuurlijk. Met die wagen reist u in stijl naar elke mogelijke bestemming. Hij ziet er niet alleen stoer uit, maar heeft alle voordelen die u van een 4x4 verlangt. Interesse?

 

Maak de rebel in u wakker met een Ford Ranger

Feit: de Ford Ranger is gemaakt voor het echte werk. Hij werd doelbewust ontworpen, gebouwd en getest om elke uitdaging aan te kunnen. Een betrouwbare wagen? Zeker. Met zijn indrukwekkend sleepvermogen van 3500 kg begrijpt u meteen waarom de Ford Ranger het werkpaard bij uitstek is. Hij begeeft zich moeiteloos waar gewone voertuigen nooit zouden durven komen. Daarnaast heeft de Ranger een afsluitbare laadbak die groot genoeg is voor een standaard Europallet, al uw gereedschap of voor alle spullen die u nodig heeft voor een weekendje weg. Wist u trouwens dat een extra Off-Road pakket een bescherming van de motor, tussenbak en brandstoftank bevat? Zo beperkt u schade bij een rit op oneffen terrein. Veiligheid verzekerd!

 

De prestaties van de Ford Ranger

Efficiëntie, kracht, en verfijning. Drie woorden die de Ford Ranger perfect samenvatten. Ondanks dat de gewone uitvoering van 2.2-liter TDCi Duratorq al stevig presteert in het veld, werd hij nog verbeterd met extra vermogen en meer zuinigheid. 160 pk met manuele of automatische versnellingsbak. Van een werkpaard gesproken! Of moeten we 160 werkpaarden zeggen? Wilt u nog meer paardenkracht? Ga dan voor de 3.2-liter TDCi Duratorq diesel met 200 pk. Een beest! U hoeft trouwens niet te vrezen dat u zich met dit voertuig blauw zal betalen aan diesel of benzine. De Ford Ranger heeft een indrukwekkend laag brandstofverbruik en een lage uitstoot. Gemiddeld verbruikt deze pick-up slechts 6.5 liter per 100 kilometer. Verder werd de Ford Ranger uitgerust met systemen die helpen om makkelijker te parkeren of die u beschermen bij een eventueel ongeval. Elk technologisch snufje in de Ford Ranger heeft met andere woorden een doel in de echte wereld.

 

Uw Ford Ranger wacht op u bij FordStore Beckers

De Ford Ranger is de best verkopende 4x4 in zijn segment, en dat is natuurlijk niet zonder reden! De pick-up is beschikbaar in de volgende uitvoeringen: XL, XLT, Limited en Wild Track. Wild Track is nog steeds de meest populaire variant door zijn sportieve kantje. U kan de Ford Ranger trouwens inschrijven als lichte vracht waardoor u geen inschrijvingstaks betaalt en uw rijtaks drastisch verlaagt. Daarnaast is de Ranger als bedrijfswagen 100% aftrekbaar. Meer info? Contacteer ons!

Nieuws
Ford Ranger Ford pick-up 4x4 wagen
Blijf op de hoogte van het nieuws over Ford en FordStore Beckers in Bilzen en Lanaken
Promoties
Ford Ranger Ford pick-up 4x4 wagen
Naast de aanbiedingen van Ford hebben we ook onze eigen aanbiedingen bij FordStore Beckers in Bilzen en Lanaken
FordStore beckers
Maastrichterstraat 212, 3740 BILZEN
Filiaal lanaken
Steenweg 18, 3621 LANAKEN